Tuesday, February 2, 2016

JAN09 Target

L:21" B:14"
Umur:8-10Y
Cantik lagi.Pic pecah2 mmg design mcmtu
RM 5

JAN08 Target

L:21" B:12.5"
Umur:8-10Y
Buat basahan/main bola ptg2 ok lagi  ni
RM 2

JAN07 Old Navy

L:21.5" B:14"
Umur:8-10Y
New bundle.Cantik pakai jalan/tidur
RM 5

JAN06 Greendog

L:19"
Umur:6-8Y
Cantik lagi blh pakai jalan.Kain lembut
RM 5

JAN05 Kidzone

L:17" B:12.5"
Umur:4-6Y
Cantik lagi.Blh pakai jalan
RM 5

JAN04 Avengers

L:18" B:13.5"
Umur:5-7Y
Buat basahan.Pic masih elok takda pecah2
RM 3

JAN03 Target

L:23" B:14"
Umur:10-12Y
Cantik like new.Kain sangat lembut
RM 5

JAN02 Plain Red

L:21" B:15"
Umur:8-10Y
Untuk basahan.Kain masih elok
RM 2

JAN01 Zapparel

L:21.5" B:13.5"
Umur:8-10Y
Cantik lagi.Utk christian yea.Ada lambang cross dkt baju
RM 5

OCT163 Driving-50%=RM3.50

L:18.5" B:10.5"
Umur:6-8Y
New tiada kesan pakai.Sesuai utk boy yg kurus tinggi.Gambar kereta
RM 7

OCT258 Swimming Pant-50%=RM3.50


L:10" P:16"
Umur:tag 2Y
Utk budak yg masih pakai diapers.Kat dalam dia ada diapers.Ingat nk simpan utk anak tp besar sgt lagi
RM 7

Monday, November 9, 2015

Year End Sales!!

Assalamualaikum & salam damai buat semua cust Dbayu Ent.Stok dah habis buat masa nih,kawan tpt sy ambik stok bercuti.So stok akan masuk lama lagi.Kpd cust yg ada book blh buat payment la ye.Bermula harini sy nak buat offer less 50% utk semua item yg AVAILABLE  nak clear stok dan tampung belanja utk baiki kereta.So di harap utk sale ni blh clear payment secepat mungkin. Sebab sy perlukan duit dgn segera. Stok baru sy tak janji bila ada sbb kena tunggu kwn tu blik dr kg..

Tuesday, November 3, 2015

NOV02 Thomas&Friends

L:16" B:11"
Umur:4-6Y
Cantik.Kat belakang ada kotor boleh cuci.
RM 5
BOOKED AZIRA 03/11

Friday, October 30, 2015

OCT273 Baby Gap

L:13.5" B:10.5"
Umur:tag 12-18m
Cantik boleh pakai jalan.
RM 7
SOLD RUBY 30/10

OCT272 Oshkosh Bgosh

L:18" B:14"
Umur:6-8Y
New tiada kesan pakai langsung.Smart tak rugi beli
RM 10
SOLD RUBY 30/10

OCT265 Majestic

L:14.5" B:11"
Umur:2-4Y
Smart.Ala2 basketball player
RM 5
BOOKED MARLIDA 30/10

Wednesday, October 28, 2015

OCT240 KLC

L:19.5" B:13"
Umur:6-8Y
New tiada kesan pakai langsung.Cantik tau
RM 8
BOOKED KAK AYU 29/10

Tuesday, October 27, 2015

OCT233 Gap Kids

L:19" B:12"
Umur:6-8Y
New tiada kesan pakai.Cantikkk.tu gigi jerung ye
RM 8
SOLD ZUE 50% RM4

Friday, October 23, 2015

OCT215 Ralph Lauren

L:16" B:10.5"
Umur:4-6Y
Cantik like new.Boleh pakai jalan
RM 10
SOLD RUBY 23/10

Thursday, October 22, 2015

OCT207 Baby Gap

L:18.5" B:12.5"
Umur:5-7Y
Cantik like new.Boleh pakai jalan
RM 8
SOLD RUBY 22/10

Tuesday, October 20, 2015

OCT176 Papo

Umur:6-12m
Untuk basahan.Main taman/taska pun ok lagi
RM 5
BOOKED KHAIRUNNISA 09/11

Monday, October 19, 2015

Tupperware Set-RM100 ALL IN

Handy Jug 2L + Carribean Mugs&Seals (2 set)
Retail: Jug rm32 +mug rm55 perset
Willing to letgo RM 100 inc poslaju

Thursday, October 15, 2015

OCT144 Baby Gap

L:15.5" B:11"
Umur:2-4Y
Smart boleh pakai jalan
RM 7
SOLD RUBY 15/10

Monday, June 8, 2015

50% LESS AVAILABLE ITEMS!!

50% LESS UNTUK SEMUA KOD KECUALI JUN.SALES SEHINGGA HABIS STOK KOD MAY.TQ

Friday, May 15, 2015

New Bale Coming Soon!!






Ini hasil bale baby jumpsuit yg sy belah semalam.Sy akan upload ikut kilo dan sehelai2.Kena tunggu dan no booking awal2 ye.Biar adil utk semua.Utk upload t-shirt seluar dah habis.Sy akan habiskan dlu bale jumpsuit ni baru ambik stok t-shirt yea.So yg dah xnak tunggu boleh settle bayaran secepat mungkin..

Friday, March 13, 2015

Hello 2015!

Assalamualaikum dan salam 2015 buat semua pelanggan dan rakan2 seller dbayu.Sy dah selamat bersalin pd 19/01/2015 baby girl alhamdulillah..Baby sihat,sy pun sihat..Rindu menjenguk blog.Harini baru berkesempatan melawat sini.Baby tgh tido.In sha Allah kalau stok bundle masuk minggu ni,minggu depan sy akan mula buat upload.Semoga masih ada rezeki utk kami sekeluarga.Yg sudi bg hadiah buat baby sara,terima kasih tidak terhingga..Mudah2an anda dimurahkan rezeki hendaknya..Jadi nantikan kemunculan kami tak lama lagi.Jgn risau tentang GST,harga dan kadar postage kami tetap sama :-)