Wednesday, December 31, 2014

TERIMA KASIH&JUMPA LAGI

Selesai pengeposan terakhir utk tahun 2014,juga yg terakhir (harap2) sebelum sy cuti bersalin.Di kesempatan ini,sy memohon ampun dan maaf sekiranya ada kekurangan,terkasar bahasa,tak terlayan msg atau apa2 saja yg menguris hati sepanjang berurusniaga dgn anda semua pelanggan kesayangan kami..Halalkan yg terlebih mahupun terkurang.Sy mohon doa kawan2 semoga dipermudahkan proses kelahiran cahayamata sy yg kedua ini.Sekiranya ada tauke2 bundle yg nak ambik stok balance dlm blog sy ni,blh sms@whatsapp sy d 0128242442..Sy nk letgo semua lumpsum ada lg dlm 40+ helai.Track num utk harini sy dah edit kat label yea..Andai ada yg terkurang harap maafkan..In sha Allah kita berjumpa lagi di tahun hadapan..

Monday, December 29, 2014

LAST UPLOAD/ANNOUNCEMENT/PAYMENT

Assalamualaikum&Salam Sejahtera buat semua pelanggan kami.Ini upload terakhir dari sy sebelum sy bersalin.So lepas ni sy akan bercuti sehingga sy sihat kelak.Di harap yg ada booking blh buat payment sebab tiada upload lg lepas ni sehingga sy habis berpantang/sembuh sepenuhnya..Next pos barang ialah rabu 31hb.Dan maybe pengeposan terakhir sbb dah tak larat sangat nak bergerak ke mana2.Di harap semua boleh clear payment ye..Tq

DIS103 SUCURE PONOMA

L:21" B:12.5"
Umur:8-10Y
New.Tiada kesan pakai langsung
RM 8

DIS100 CHILMIE


L:21" B:11"
Umur:6-8Y
Cantik.Boleh pakai jalan.Tulisan berkilat2
RM 8

DIS98 PARO CLUB


L:15" B:10"
Umur:2-4Y
Cantik.Kat kolar ada stain sikit boleh cuci
RM 5

DIS97 SKIPLAND

L:15"
Umur:2-4Y
Comel.Tak lusuh/kotor.Cuma ada kelim jahitan terbuka sikit kat bwh
RM 3

DIS96 SANRIO

L:15" B:11"
Umur:2-4Y
Comel.Boleh pakai jalan
RM 5

DIS95 MOUJONJON

L:15" B:11"
Umur:2-4Y
New bundle.Tak rugi beli
RM 5

DIS94 UNIQLO


L:17.5" B:13"
Umur:4-6Y
New  bundle.Ada stain samar boleh cuci
RM 3

DIS93 POLKADOT FISHTAIL

L:16"
Umur:2-4Y
Comel.Sorry baju senget menyenget.
RM 5

DIS90 GAP KIDS


L:17" P:Adjust Tape
Umur:8-10Y
Cantik sangat.Boleh pakai jalan2
RM 10

DIS88 BIQUETTE CLUB

L:11" P:16"
Umur:1-2Y
Comel.Tak lusuh/kotor
RM 4

DIS85 UNION MADE

L:14" P:17"
Umur:2-4Y
Cantik.Boleh pakai jalan.Ada 4 poket
RM 7
BOOKED ANGEL 29/12

DIS84 SNOOPY


L:11.5" P:17"
Umur:2-4Y
Cantik macam baru.Ada poket kiri kanan
RM 7

Wednesday, December 17, 2014

DIS80 BANDAI

L:18" B:12"
Umur:5-7Y
Preloved.Masih cantik macam baru
RM 7

DIS78 EAST BLUE

L:16.5" B:11"
Umur:4-6Y
Preloved.Smart sangat macam baru.Anak pakai sekali saja
RM 8

DIS76 MUCHNESS

L:17.5" B:11"
Umur:5-7Y
Preloved.Cantik boleh pakai jalan
RM 7

DIS74 EXPO

L:17" B:12"
Umur:4-6Y
Preloved.Cantik boleh pakai jalan lagi
RM 5

DIS72 OSHKOSH


L:12.5" P:16"
Umur:2-4Y
Preloved.Di jaga dgn baik.Ada 4 poket.Blh pakai jalan lagi
RM 7
BOOKED ANGEL 17/12

Tuesday, December 16, 2014

DIS67 TOKYO DISNEYLAND


L:21" B:14.5"
Umur:10-12Y
New.Tiada kesan pakai langsung
RM 10

DIS65 TOKYO DISNEYLAND


L:19.5" B:13"
Umur:6-8Y
New.Tiada kesan pakai langsung
RM 10

DIS64 HELLO KITTY

L:15.5" B:10"
Umur:2-4Y
Cantik lagi.Tak lusuh/kotor
RM 5

DIS61 GAYA GAYA


L:21" B:10"
Umur:5-7Y
Cantik like new.Berkilat2
RM 10
BOOKED ROZILA 17/12

DIS58 GAYA GAYA


L:21" B:11"
Umur:5-7Y
New.Tiada kesan pakai.
RM 10

Friday, December 12, 2014

50% LESS ON SELECTED CODES!!

KLIK SINI UTK ITEM ON SALE!!!

NOV126 EKUBO-50% LESS


L:15" B:9.5"
Umur:2-4Y
Cantik boleh pakai jalan.
RM 7-50% =RM3.50

NOV122 COMME CA ISM-50% LESS

L:13.5"
Umur:1-2Y
New.Tiada kesan pakai langsung
RM 7-50% =RM3.50

NOV115 SONOMA-50% LESS


L:19.5" B:13.5"
Umur:6-8Y
Cantik sangat.Boleh pakai jalan
RM 8-50% =RM4

NOV101 MOUJONJON-50% LESS


L:11" P:14"
Umur:1-2Y
New bundle.Ada 6 poket
RM 7-50% =RM3.50

NOV91 BERRY BERRY-50% LESS


L:13" P:16"
Umur:2-4Y
Cantik bergaya.Ada 2 butang hilang tp tak jejas seluar.Ada 4 poket
RM 7-50% =RM3.50
BOOKED ROZILA 13/12

NOV89 THREE-50% LESS

L:12.5" P:17"
Umur:2-4Y
Ada 2 poket+2 poket cute.Cantik macam baru
RM 7-50% =RM3.50
BOOKED ROZILA 13/12

NOV82 BLUE MART-50% LESS

L:16.5" B:10"
Umur:4-6Y
New bundle.Kain lembut sangat
RM 7-50% = RM3.50

NOV75 BANDAI-50% LESS

L:17.5"
Umur:5-7Y
Cantik macam baru.Ada kilat2 kat baju
RM 7-50% = RM3.50
BOOKED ROZILA 13/12

NOV74 HAPPY KITTEN-50% LESS


L:21" B:14"
Umur:8-10Y
Warna terang sangat.Ada kelim tertetas kat kaki baju.
RM 4-50% =RM 2

NOV72 BIQUETTE-50% LESS

L:17" B:10"
Umur:5-7Y
New bundle.Tiada kesan pakai langsung
RM 7-50% =RM3.50

NOV56 BEBE-50% LESS

L:16.5"
Umur:4-6Y
New.Tiada kesan pakai langsung
RM 5-50% = RM2.50

NOV40 MIKIHOUSE-50% LESS


L:16.5" B:11"
Umur:4-6Y
Ada comot sikit kat bahu.Boleh cuci
RM 5-50% = RM2.50
SOLD ELIYANA 16/12