Monday, October 9, 2017

OCT48 MICKEY-LAST FOR TODAY


OCT47 UNIQLO


OCT46 BABY GAP


OCT45 UNIQLO


OCT44 STITCH


OCT43 UNIQLO


OCT42 UNIQLO


OCT41 PUMA


OCT40 POLO RALPH LAUREN

BOOKED KAK SARIAH 09/10

OCT39 UNIQLO


OCT38 POLO RALPH LAUREN


OCT37 LOVE LOLLY

BOOKED KAK SARIAH 09/10

OCT36 ANPANMAN


OCT35 JUNK STORE


Monday, October 2, 2017

OCT34 BABY GAP (LAST FOR TODAY)


OCT33 DISNEY


OCT32 DISNEY

BOOKED KAK SARIAH 02/10

OCT31 FRED PERRY


OCT30 STRANGE HEAVEN


OCT29 THOMAS&FRIENDS


OCT28 UNIQLO


OCT27 UNIQLO


OCT26 DISNEY


OCT25 QUIKSILVER


OCT24 PUMA


OCT23 DISNEY

BOOKED KAK SARIAH

OCT21 POLO RALPH LAUREN


OCT20 EMERSON


OCT19 PUMPKIN PATCH


OCT18 PUMPKIN PATCH


OCT16 LEOPARD


OCT15 H&T


OCT14 ORIGAMI


OCT13 MISS UNDERSTOOD


OCT11 PUMPKIN PATCH


OCT10 PIPING HOT


OCT09 H&T


OCT08 CHEER GIRL


OCT07 SIRMIONE


OCT04 QUIKSILVER


OCT03 PUMA


OCT02 SKYLANDERS


OCT01 DISNEY


Thursday, September 21, 2017

NEW UPDATE&WHATSAPP APPS.

Assalamualaikum&salam sayang buat semua follower Dbayu Enterprise. Agak lama menyepikan diri. Bukan merajuk tau. Bz dgn jualan offline big size ladies. Ni baby 3bln lebih dah angkut ke sana sini demi mencari rezeki halal. Alhamdulillah tak byk meragam. Sy ada upload beberapa batch pakaian utk September. Memandangkan blogger tak bagi sy post banyak2 dlm sehari so sy terpaksa combine dlm 1 batch. Jadi klu anda nak book@tanya available ke x blh save photo tu dan send ke whatsapp sy ye. Terima kasih yg masih sudi menghubungi sy bertanyakan stok. Sy hargai kesetiaan anda. Apa2 blh whatsapp sy ya 0128242442. Tq

Sunday, May 28, 2017

Salam Ramadhan Al Kareem

Assalamualaikum&salam sayang buat semua pelanggan setia Dbayu Enterprise. Sy dah mula bercuti buat masa ni sebab tak lama lagi nak bersalin dah. Tp cuti tak lama lah kot sbb rindu dgn bau bundle. Di kesempatan ni sy nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan buat semua umat islam,buat rakan2 bukan islam selamat bercuti..Sy susun jari sepuluh andai sepanjang berurusniaga ada tersilap kira,terkasar pertuturan mahupun terlebih senda gurau. Doakan proses bersalin sy dipermudahkan.. Bertemu lg kita seleps sy habis berpantang. In shaa Allah..